COLLECTANT

Ieder jaar collecteren duizenden vrijwilligers voor Amnesty International. Zonder al deze mensen zou de collecteweek niet mogelijk zijn. Samen zorgen zij ieder jaar weer voor een enorme som geld voor het werk van Amnesty.

Meld je aan als collectant
Amnesty is altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte in hun stad of dorp. Van 13 t/m 19 maart 2022 gaan er weer duizenden collectanten de straat op om geld op te halen voor Amnesty. Help jij ook mee?

 

Blij met elk uurtje
Amnesty is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes overdag. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen. Als je je aanmeldt, neemt de collecte-coördinator bij jou in de buurt contact met je op. Samen bespreek je hoe het collecteren in zijn werk gaat.

 

De collecte, van groot belang
De collecte is voor Amnesty een onmisbare bron van inkomsten. Wij zijn onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Daarom is de collecte zo belangrijk.

 

In plaats van collecteren aan huis kan men ook een online-collectebus aanmaken.

 

Wil je meer weten of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met de collecte-coördinator Addie Merkx

 

  Amnesty Roosendaal/Halderberge